X 
Előző
Következő

 Újjászületett keresztények vagyunk, évek óta kint vagyunk az utcán, hirdetjük a Királyság örömhírét, mégsem tudunk kapcsolatba lépni mindenkivel.

Akik arra járnak, hallják, de ott van a nagy többség, akik nem. Nem lehetünk ott mindenhol, de az Úr ott van. És látja, mennyire szüksége van az embereknek az élő igére, ami megváltoztathatja az addigi életüket. Sokan vagyunk keresztények, akik részt veszünk ebben a feladatban, akár gyülekezeti, akár személyes szinten. Sokaknak tettünk már bizonyságot, csodákról, gyógyulásokról, szabadulásokról.


Azoknak, akik éppen rálépnek erre a lapra, szeretnénk bemutatni olyan dolgokat, amiket még lehet nem is hallottak, vagy nem figyeltek rá. Lehet, hogy vasárnaponként hallottak hasonlóról, de mégsem változtatott semmin? Lehet számtalanszor imádkozott már valaki, hogy történjen már valami, és nem történt semmi! Minden maradt a régiben? Vagy esetleg rosszabb lett? Vagy meg sem próbálta, mert úgysincs Isten! Vagy ha van, úgysem hallgat meg! Nem lehetsz olyan rossz helyzetben, amiről Isten ne tudna! Nem lehetsz olyan rossz helyzetben, amin Isten ne akarna változtatni!


A médiák tele vannak szeméttel, és tudatosan nem közlik az emberekkel azokat a természetfeletti csodákat, amiket Isten ma is cselekszik szerte a világon. Kapcsolja csak be a tévét bárki! Háborúk, politikai cselvetések, járványok, katasztrófák hírét kürtölik világgá, hogy az emberek életkedvét lenullázzák, és a kilátásokat, a reménységet elvegyék. Az erőszakos, pornográf, káromkodó, okkultizmussal, hiábavalósággal teli, és mégis üres műsorok pedig a következő generációnak készítik elő a terepet, hogy üres, kiégett, semmit se akaró felnőtté váljanak, akik csak az élvezeteket hajszolják, és a könnyű megélhetést keressék.


Összeszedjük a csodákat, és bemutatjuk a magyar embereknek is, hogy nem csak szavakból áll az evangélium, hanem tettekből is, és igenis mindenkinek szól! Bárki részesülhet Isten hatalmas kegyelmében, megtapasztalhatja azt, amiről eddig nem is tudott! Egy rést akarunk kipótolni, egy hatalmas hiányosságot, és csokorba szedni, bemutatni azt, hogy a mi Urunk él, és munkálkodik. Azt mondja az ige

Apcsel 10:38: „A názáreti Jézust mint kené fel őt az Isten Szent Szellemmel és hatalommal, ki széjjeljárt jót tévén és meggyógyítván mindeneket, akik az ördög hatalma alatt voltak; mert Isten vala ő vele.”

És később azt is írja:

Zsidó 13:8: „Jézus Krisztus tegnap és ma és örökké ugyanaz.” Most is itt jár köztünk Magyarországon is! Nem kerüli el hazánkat sem!